Uncategorized

Waarom kiezen voor een Phonak hoortoestel

Wanneer vastgesteld is dat je dusdanig gehoorschade of gehoorverlies hebt dat je een hoortoestel moet aanschaffen, wil je natuurlijk wel de keuze maken. Wanneer het gaat om een gehoorapparaat wil je echt voor kwaliteit gaan. Een merk wat dan volledig past in dit kwalitatief goede straatje is Phonak! Phonak is namelijk een merk waarbij innovatie drive, moderne technologie en de hoogste kwaliteit voorop staan! Lees hier meer over het merk.

Phonak hoortoestellen

Phonak heeft de afgelopen jaren verschillende soorten hoortoestellen uitgebracht. Daarbij staan ze niet stil en blijven ze zich steeds ontwikkelen om kwaliteit voorop te stellen. Een aantal series van Phonak hoortoestellen zijn de Phonak Q serie, de Phonak V serie en de Phonak B serie. Phonak V staat voor Virto en Phonak B staat voor Belong. De Belong serie is als laatste uitgebracht (in 2017) en het mooie van deze toestellen is dat ze zelf op te laden zijn. Doordat dit een oplaadbaar toestel is hoef je geen nieuwe batterijen meer te kopen.

Een mooie innovatie van Phonak is daarnaast de Phonak Lyric. Dit is een onzichtbaar toestel die dag en nacht gedragen kan worden. Het toestel blijft tot 3 maanden zitten. Het voordeel van dit toestel is dat er in die drie maanden niet opgeladen hoeft te worden, geen onderhoud en je mag er zelfs mee douchen, sporten en slapen. Ideaal toch! 

Toestellen voor kinderen

Naast hoortoestellen voor volwassenen, beschikt het merk ook over toestellen voor kinderen. Met de Phonak Roger Focus kunnen kinderen hun aandacht beter richten. Effecten van afstand, achtergrondlawaai en echo worden geminimaliseerd, doordat spraak direct naar hun oren wordt overgebracht. Voor een optimale gebruikservaring voor jonge kinderen kan dit toestel nog aangevuld worden met de Roger Clip-on mic, Roger Select Microfoon en Roger Easypen.

Phonak prijzen

Afhankelijk van de extra’s die je zoek, zijn toestellen van Phonak te krijgen in verschillende prijzen. Op zoek naar altijd de scherpste prijs voor een Phonak hoortoestel? Dan ben je bij Onlinehoortoestel.nl (https://onlinehoortoestel.nl/)  altijd op de juiste plek. Hier voorkom je onnodig hoge servicekosten. Doordat zij de nieuwste toestellen en beste merken verkopen, is er minder vaak onderhoud nodig en hoeft het toestel minder vaak afgesteld te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *